Inschrijven Santa Run Doesburg

Inschrijven voor de Santa Run kan via de bestelmodule op deze pagina, op onderstaande adressen en tijdens de kerstmarkt bij de Rotary kraam (locatie: voor Hillenaar Optiek)

SANTA KIDS RUN (tot 12 jaar)

De inschrijfkosten voor de Santa Kids Run bedragen €7,50 per persoon. Inschrijving is inclusief een kerstmanpak (groot of klein tot 135 cm lichaamslengte) of een kerstjurkje (tot 135 cm lichaamslengte).

SANTA FUN RUN

Groot pak (vanaf 135 cm lichaamslengte): € 10,00

Klein pak of jurkje (tot 135 cm lichaamslengte): € 7,50

Inschrijving is inclusief een kerstmanpak.

Santa-pakken zijn na bestelling af te halen bij onderstaande adressen van 3 tot en met 6 december. Neem je bevestigingsmail mee!

  • Hillenaar Optiek, Kerkstraat 21, Doesburg
  • Lensink reisbureau, Meipoortstraat 53, Doesburg
  • I AM Sports, Looiersweg 4, Doesburg

In de Waag is er een verkleedmogelijkheid (onbewaakt en op eigen risico). Indien het evenement door omstandigheden geen doorgang kan vinden, kan geen geld worden teruggegeven. Deelname aan de Santa Run is op eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor enige schade, letsel en verlies of diefstal van eigendommen. Voorafgaand en tijdens de Santa Run worden er foto’s / video’s gemaakt voor publicatie op onze website en social media. Mocht je bezwaar hebben tegen het publiceren van beeldmateriaal waarop je zichtbaar bent, dan vragen je dat expliciet aan te geven tijdens het evenement.

De online verkoop is gestopt.
Houd de website in de gaten.