Santa Run 2018: nieuw event in Doesburg, doe mee!

De Santa Run is al populair in tientallen steden en dorpen in Nederland en dit jaar kleuren op zaterdag 8 december ook de straten in Doesburg rood met Santa’s!

Steun het goede doel, geef je snel op voor dit geweldig leuke event en breng zoveel mogelijk deelnemers mee uit je familie, club of vereniging!

Kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen met de Santa Kids Run. Na een swingende warming up tegenover Grand Café De Waag, rennen zij om 14.30 uur twee keer de Koepoortstraat heen en terug.

Aan de Santa Fun Run kan iedereen ouder dan 12 jaar meedoen, wandelend of rennend, het gaat om het plezier. Na de warming up klinkt voor deze groep het startschot om 15.00 uur en leggen de deelnemers een parcours van 2,5 kilometer af over de singels van Doesburg. Voor alle deelnemers is er een medaille, die aan het einde van de beide Santa Runs wordt uitgereikt.

INSCHRIJVEN